طریقه درست کردن شنیتسل مرغ
- ۱ عدد سینه کامل مرغ
- ۱ لیوان شیر
- ۲ لیوان آرد سوخاری
- نمک و فلفل
- ۳ قاشق غذا خوری جعفری خورد شده (به دلخواه)
سینه مرغ رو از پهنا به ارتفاع ۳-۴ میلیمتر میبریم. به این ترتیب که از یه سینه مرغ که حدودا ۶۰۰ گرم وزن داره ۴ تا ورقه بریده میشه.
یک پارچه کاملا تمیزی رو برداشته و یک ورقه از مرغ رو میذاریم گوشه پارچه و بقیه پارچه رو میندازیم روش مثل کاغذی که میذاریم وسط یه کتاب.
با یک گوشت کوب که روش دندانه داره (بیفتک کوب) به آرومی میکوبیم روی مرغ باید به طور یکنواخت روی تمام مرغ بکوبیم با این کار سطح مرغ تقریبا ۲ برابر میشه این کار باید خیلی آروم انجام بشه وگرنه مرغ له میشه. همه ورقههای سینه مرغ رو به این ترتیب میکوبیم.
نمک، فلفل،و جعفری خورد شده را با آرد سوخاری مخلوط میکنیم.
شیر رو هم میریزیم توی یه ظرف گود.
هر یک از ورقههای گوشت رو ابتدا در شیر فرو میکنیم بعد اجازه میدیم که یه مقداری شیر اضافه ازش بریزه که آرد رو خیس نکنه سپس میذاریم تو مخلوط آرد و یه مقدار هم آرد میریزیم روش و با دست آروم میزنیم روش تا آرد کاملا به مرغ بچسبه.
دوباره همون ورقه رو دوباره در شیر فرو میکنیم و دوباره میزنیم تو آرد .... این عمل ۳ بر باید تکرار بشه و از همه مهمتر این که هر دفعه که میزنیم تو آرد باید با دست روش آروم بزنیم که آرد کاملا بچسبه به مرغ.
بقیه ورقهها رو هم به همین ترتیب درست میکنیم. شنیتسلها رو میشه که در فریزر ذخیره کرد یا این که تازه سرخ کرد.
من خودم هر بار درست میکنم چون خیلی کار آسونی نیست باقیش رو میزارم تو فریزر و هر وقت که نمیدونم چی بخورم خیلی سریع از تو فریزر در میارم و سرخ میکنم.
برش ورقه شینتسل ممکن یه مقدار سخت باشه در این صورت من پیشنهاد میدم که یه سینه مرغ رو از وسط نصف کنید میشه ۲ تا تقریبا هلالی بعد اون هلالیها رو را ورقه کنیم اینجوری اسون تره ولی خوب اندازه شینتسل کوچیکتر میشه
- ۱ عدد سینه کامل مرغ
- ۱ لیوان شیر
- ۲ لیوان آرد سوخاری
- نمک و فلفل
- ۳ قاشق غذا خوری جعفری خورد شده (به دلخواه)
سینه مرغ رو از پهنا به ارتفاع ۳-۴ میلیمتر میبریم. به این ترتیب که از یه سینه مرغ که حدودا ۶۰۰ گرم وزن داره ۴ تا ورقه بریده میشه.
یک پارچه کاملا تمیزی رو برداشته و یک ورقه از مرغ رو میذاریم گوشه پارچه و بقیه پارچه رو میندازیم روش مثل کاغذی که میذاریم وسط یه کتاب.
با یک گوشت کوب که روش دندانه داره (بیفتک کوب) به آرومی میکوبیم روی مرغ باید به طور یکنواخت روی تمام مرغ بکوبیم با این کار سطح مرغ تقریبا ۲ برابر میشه این کار باید خیلی آروم انجام بشه وگرنه مرغ له میشه. همه ورقههای سینه مرغ رو به این ترتیب میکوبیم.
نمک، فلفل،و جعفری خورد شده را با آرد سوخاری مخلوط میکنیم.
شیر رو هم میریزیم توی یه ظرف گود.
هر یک از ورقههای گوشت رو ابتدا در شیر فرو میکنیم بعد اجازه میدیم که یه مقداری شیر اضافه ازش بریزه که آرد رو خیس نکنه سپس میذاریم تو مخلوط آرد و یه مقدار هم آرد میریزیم روش و با دست آروم میزنیم روش تا آرد کاملا به مرغ بچسبه.
دوباره همون ورقه رو دوباره در شیر فرو میکنیم و دوباره میزنیم تو آرد .... این عمل ۳ بر باید تکرار بشه و از همه مهمتر این که هر دفعه که میزنیم تو آرد باید با دست روش آروم بزنیم که آرد کاملا بچسبه به مرغ.
بقیه ورقهها رو هم به همین ترتیب درست میکنیم. شنیتسلها رو میشه که در فریزر ذخیره کرد یا این که تازه سرخ کرد.
من خودم هر بار درست میکنم چون خیلی کار آسونی نیست باقیش رو میزارم تو فریزر و هر وقت که نمیدونم چی بخورم خیلی سریع از تو فریزر در میارم و سرخ میکنم.
برش ورقه شینتسل ممکن یه مقدار سخت باشه در این صورت من پیشنهاد میدم که یه سینه مرغ رو از وسط نصف کنید میشه ۲ تا تقریبا هلالی بعد اون هلالیها رو را ورقه کنیم اینجوری اسون تره ولی خوب اندازه شینتسل کوچیکتر میشه
۲ نظر:
اه اه چه هوا اینجا پست های آشپزی !
من عاشق آشپزیم.من تا حالا شنیتسل خودم درست نکردم .حالا یک سوال : ادویه خاصی استفاده نمی کنی ؟ ماه خمیر یاچزی دیگه ای استفاده نمی کنی ؟ و تخم مرغ ؟
اینها رو پرسیدم چون اینجوریش رو هم شنیدم .
فقط نمک و فلفل لازم است. و از همه مهمتر اینکه اولا مرحله شیر و آرد باید3 بار انجام بشه (برای هر ورقه) و بعد از هر بارش هم با دست باید روش بزنیم که مطمین بشیم به هم چسبیدن.
ارسال یک نظر