مطمئنم که شما هم مثل من عاشق شیرینی هستید، دوست دارین که یه شیرینی خیلی اسون که احتیاج به فر و همزن نداره درست کنید... با قطاب چطورین؟
مواد خمیر:
- ۱/۴ لیوان ماست
-۱/۴ لیوان روغن مایه
-۲/۳ لیوان آرد
- نصف قاشق مربا خوری بکینگ پودر
- ۱ عدد زرده تخم مرغ
مواد داخل قطاب:
-۳ تا ۴ قاشق غذا خوری پودر بادام
-۳ قاشق مربا خوری پودر قند
-نصف قاشق مربا خوری پودر هل
برای درست کردن خمیر قطاب ابتدا روغن، زرده تخم مرغ، ماست و بکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم، سپس آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم، یعنی مثلا اول ۲ قاشق آرد میریزیم هم میزنیم بعد ۲ تا قاشق دیگه،... خمیری که به دست میاید خیلی لطیفه و به دست هم نمیچسبه بعد همراه با ظرف میذاریم توی یه کیسهٔ فریزر و درش رو میبندیم و میذاریم ۲ ساعت بمونه.
پودر قند، بادام، هل رو با هم مخلوط میکنیم
بعد از ۲ ساعت خمیری که بدست میاد خیلی لطیفه و حالت کشی داره. البته یه مقداری از روغن رو پس داده دوباره یه ۱ دقیقه خمیر رو ورز میدیم بعد گلولههای به اندازه نارنگی بر میداریم و با وردنه خمیر رو به قطر ۳-۴ میلیمتر باز میکنیم. و با دهان یک لیوان قالب میزنیم بعد این خمیر دایرهای شکل رو داخلش یه مقداری از مخلوط پودر بادام، هل، پودر قند میریزیم. دو لبه این خمیر رو روی هم میاریم و با انگشتان شصت و سبابه ۲ لبه رو به هم فشار میدیم تا به هم بچسبه. در نهیات میشه شکل یک نیمدایره.
سپس یه مقداری روغن رو در یه ظرفی میریزیم و با حرارت زیاد میذاریم سر چراغ، روغن که داغ شد حرارت رو کم میکنیم و قتاب هارو سرخ میکنیم باید توجه داشت این قطابها خیلی سریع سرخ میشن و با یه لحظه غفلت میسوزن. بعد از سرخ کردن میذاریم روی یه دستمال کاغذی تا روغن اضافیش گرفته بشه و خنک بشه، سپس روش خاک قند میپاشیم و قتاب حاضره
با این مواد حدودا ۱۶ تا قطاب میشه درست کرد
مواد خمیر:
- ۱/۴ لیوان ماست
-۱/۴ لیوان روغن مایه
-۲/۳ لیوان آرد
- نصف قاشق مربا خوری بکینگ پودر
- ۱ عدد زرده تخم مرغ
مواد داخل قطاب:
-۳ تا ۴ قاشق غذا خوری پودر بادام
-۳ قاشق مربا خوری پودر قند
-نصف قاشق مربا خوری پودر هل
برای درست کردن خمیر قطاب ابتدا روغن، زرده تخم مرغ، ماست و بکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم، سپس آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم، یعنی مثلا اول ۲ قاشق آرد میریزیم هم میزنیم بعد ۲ تا قاشق دیگه،... خمیری که به دست میاید خیلی لطیفه و به دست هم نمیچسبه بعد همراه با ظرف میذاریم توی یه کیسهٔ فریزر و درش رو میبندیم و میذاریم ۲ ساعت بمونه.
پودر قند، بادام، هل رو با هم مخلوط میکنیم
بعد از ۲ ساعت خمیری که بدست میاد خیلی لطیفه و حالت کشی داره. البته یه مقداری از روغن رو پس داده دوباره یه ۱ دقیقه خمیر رو ورز میدیم بعد گلولههای به اندازه نارنگی بر میداریم و با وردنه خمیر رو به قطر ۳-۴ میلیمتر باز میکنیم. و با دهان یک لیوان قالب میزنیم بعد این خمیر دایرهای شکل رو داخلش یه مقداری از مخلوط پودر بادام، هل، پودر قند میریزیم. دو لبه این خمیر رو روی هم میاریم و با انگشتان شصت و سبابه ۲ لبه رو به هم فشار میدیم تا به هم بچسبه. در نهیات میشه شکل یک نیمدایره.
سپس یه مقداری روغن رو در یه ظرفی میریزیم و با حرارت زیاد میذاریم سر چراغ، روغن که داغ شد حرارت رو کم میکنیم و قتاب هارو سرخ میکنیم باید توجه داشت این قطابها خیلی سریع سرخ میشن و با یه لحظه غفلت میسوزن. بعد از سرخ کردن میذاریم روی یه دستمال کاغذی تا روغن اضافیش گرفته بشه و خنک بشه، سپس روش خاک قند میپاشیم و قتاب حاضره
با این مواد حدودا ۱۶ تا قطاب میشه درست کرد
۱ نظر:
mahsa joonam behet eftekhar mikonam ba in hame honar.key mishe biam o dastpokhtet o bokhoram?
ارسال یک نظر