روش مخلوط کردن مشروبات الکلی رو با هم و همچنین مزه دار کردن این مخلوط با افزودن انواع میوه، شکر، عسل،....رو ککتیل میگویند. این روش کمک میکنه که در مقایسه با خالی خوردن مشروبات در صد کمتری الکل به بدن برسه در عین حال خوشمزه تر میشه و تقریبا همه میتونن که از خوردن مشروب لذت ببرن. البته در خیلی از موارد هم میشه که مشروب رو حذف کرد و به جاش از سودا استفاده کرد (برای کسانی که مشروب الکلی نمیخورن). در اینجا چند روش خیلی ساده ککتیل رو براتون شرح میدم. لازم به ذکر هست که یه شات ۲۵ ml میباشد
۱- اسکارلت اوهارا scarlet o'hara:
- ۲ شات ویسکی مزه دار (southern comfort)
- ۲ شات آب انار/ زرشک/ آلبالو..(cranberry juice)
- ۱ شات هم آب لیمو
مواد بالا رو با یخ خرد شده حسابی مخلوط میکنیم و در گیلاسی که با یه قطعه لیمو ترش تزیین شده سرو میکنیم.
۲- ککتیل آچار پیچ گوشتی (screwdriver)
- ۲ شات ودکا
- ۲ شات آب پرتغال
این مواد رو روی یخ ریخته و هم میزنیم و روش رو با یه قاچ خیلی نازک از پرتغال تزیین میکنیم.
۳- نسیم دریا (see breeze):
- ۲ شات ودکا
- آب زرشک/انار/ آلبالو(cranberry juice)
- آب گریپفرویت
یخ رو ابتدا میریزم توی لیوان روش ودکا میریزیم بعد آب آلبالو و در آخر هم آب گریپفرویت. و با یه حلقه لیمو ترش هم تزیین میکنیم.
۴- ویسکی ترش:
- ۱ و نیم شات ویسکی
-۱ شات آب لیمو
- ۱ شات هم شربت شکر(مخلوط آب و شکر)
مواد رو مخلوط کرده و بر روی یخ در لیوان میریزیم، و با پوست لیمو تزیین میکنیم.
۵- ویسکی گرم
- ۱ ۱/۲ شات ویسکی
- یه مقدار شکر یا عسل
- ۱ حلقه لیمو
- ۴ شات هم آب جوش
شکر و حلقه لیمو رو توی یه لیوان میریزیم یه مقداری از آب جوش رو روش میریزیم تا شکر حل بشه (هم میزینیم) سپس ویسکی و بقیه آب جوش رو میریزیم. و توش یه چوب دارچین و کمی پودر جز میریزیم
۶- سگ شور(salty dog)
- ۱ ۱/۲ شات ودکا
- ۱ ۱/۲ شات آب گریپفرویت
ابتدا دور لبه لیوان رو کمی مرطوب میکنیم و در ظرفی که یه مقدار نمک ریختیم فرو میکنیم تا نمک به لبه لیوان بچسبه، سپس در یه لیوان دیگه که درش یخ خورد شده هست مواد بالا رو ریخته و حسابی مخلوط میکنیم سپس درون لیوان نمکی میریزیم و با یه قطعه لیمو ترش تزیین میکنیم.
۷- مجیتو
- ۲ شات رم سفید یا تیره
- ۱ شات آب لیمو
- ۱ قاشق چایی خوری شکر قهوه ای یا معمولی
- ۱۰ پر نعنا
- سودا (نوشابه بدون مزه گاز دار)
ابتدا چند برگ نعنا و شکر رو با هم میکوبیم سپس رم و آب لیمو رو اضافه میکنیم توش یخ خورد شده میریزیم و در آخر هم سودا رو اضافه میکنیم و روش رو با برگ نعنا و یه حلقه لیمو ترش تزیین میکنیم. اگر رم رو حذف کنیم این نوشیدنی رو برای خنک شدن در فصل تابستان میشه استفاده کرد.
8-شراب گرم
- ۱ لیوان شراب قرمز
- ۲-۳ میخک خشک شده
- نصف قاشق مربا خوری دارچین
- ۲ قاشق چایی خوری شکر یا عسل
- ۱/۴ قاشق چایی خوری فلفل سیاه
اول شراب رو در یه قابلمه ریخته و با حرارت کم گرم میکنیم تا ۵ دقیقه بجوشه، سپس بقیه مواد رو اضافه میکنیم. و چند دقیقه دیگه میذاریم رو حرارت بمونه. این مخلوط به طور گرم سرو میشه. و یه دارو فوقالعاده برای سرما خوردگی است.
8-شراب گرم
- ۱ لیوان شراب قرمز
- ۲-۳ میخک خشک شده
- نصف قاشق مربا خوری دارچین
- ۲ قاشق چایی خوری شکر یا عسل
- ۱/۴ قاشق چایی خوری فلفل سیاه
اول شراب رو در یه قابلمه ریخته و با حرارت کم گرم میکنیم تا ۵ دقیقه بجوشه، سپس بقیه مواد رو اضافه میکنیم. و چند دقیقه دیگه میذاریم رو حرارت بمونه. این مخلوط به طور گرم سرو میشه. و یه دارو فوقالعاده برای سرما خوردگی است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر