متاسفانه در ایران خیلی وقتها غذاها و دسرهای فرنگی تغییر پیدا میکنه بدون این که کسی بخودش زحمت بده و روش درست رو هم داخل پرانتز بگه و حالا با روش ایرانیش جایگزین کنه، نمیدونم شاید هم دلیلش این باشه یه سری از مواد که در این غذاها و دسرها استفاده میشه در ایران یافت نمیشه.
اگه یادتون باشه و به پستهای قبلی آشپزی در این وبلاگ سری بزنین روش تهیه تیرامیسو رو گذاشتم که با یه جور بیسکویت ترد به اسم "لیدی فینگر" درست میشه که در ایران با کیک آموزش میدن !!!!!!! من تصمیم گرفتم که به جای گله کردن از این دوستان روش درست کردن این بیسکویت رو بگم که از این به بعد تیرامیسو با این بیکویت درست بشه نه با کیک.
مواد لازم برای لیدی فینگر:
- نصف لیوان یا ۶۵ گ آرد مخصوص کیک
-۳ عدد تخم مرغ که سفیده وزرده از هم جدا شده
- ۲ قاشق غذا خوری شکر
-نصف قاشق چای خوری وانیل
-۱/۸ قاشق چای خوری کرم تارتار یا آب لیمو یا سرکه
-۳ قاشق غذا خوری شکر
- یه مقداری هم پودر شکر
روش تهیه:
- ابتدا فر رو با ۱۷۷ درجه س گرم کنید و سینی فر رو با کاغذ شیرنی پزی بپوشونین و کمی چربش کنید
(خیلی خیلی کم)
- زرده تخم مرغ رو با ۲ قاشق شکر بمدت ۵ دقیقه با سرعت زیاد همزن میزنیم تا کاملاً بیرنگ بشه ووقتی که یه قاشق ازش رو با فاصله میریزیم تو ظرف به صورت کمی غلیظ و روبانی بیاد پایین.
- روش آرد رو میریزیم ولی هم نمیزنیم
-سفیده تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا کمی خودش رو بگیره سپس کرم تارتر (سرکه یا آب لیمو) رو میریزیم باهم میزنیم تا شروع کنه به حباب زدن و بعد کم کم ۳ قاشق شکر رو بهش اضافه میکنیم و همینطور هم هم میزنیم تا کاملا خودش رو بگیره
-سپس سفیده رو هم به زرده اضافه میکنیم و خیلی آروم هم میزنیم به این ترتیب هر دور هم زدن ۳ مرحله داره یادمون نره که با قاشق باید هم بزیم ۱- از کنار ظرف شروع میکنیم به سمت داخل تا وسط۲- با حرکات آروم دورانی به صورت نیمدیره تا وسط ظرف ۳- از وسط تا کناره این مدل هم زدن باعث میشه که حباب سفیده از بین نره و بیسکیوتها پف کنن. در ضمن لازم نیست خیلی هم بزنیم در همین حد که فقط با هم مخلوط بشن کافیه.
- بعد این خمیر رو میریزیم توی یه کسیه که تهش رو سوراخ کردیم یا توی قیف مخصوص و روی صفحهای که کاغذ انداختیم مواد رو به طول ۵-۶ سانتیمتر میرییزم و بین هر کدوم هم تقریبا ۲ سانتیمتر باید فاصله بذاریم بعد که کارمون تموم شد روش پودر شکر میپاچیم و سینی رو میذاریم تو فر برای ۸-۱۰ دقیقه، یادتون باشه که رنگ بیسکویتها باید کرمی باشه و قهوهای نشه.
- بعد که از فر در اوردین باید بذارین یه کمی خنک بشه ولی تا هنوز گرم هست باید به یه کفگیر صاف از کاغذ جدا کنی وگرنه به کاغذ میچسبه و خورد میشه. بذارین روی رک تا خنک بشه و بعدش میتونین همون موقع استفاده کنین یا بذارین تو فریزر.
۳ نظر:
چقدر خوب که اینقدر خلاق هستی. باید کم کم بعضی از دستورهات رو درست کنم. این یکی که خیلی وسوسه کننده هست.
کی باورش می شد دوست ما انقده هنرمند باشه
واي چه خوشمزه !
ارسال یک نظر