۱۳۹۱ فروردین ۲۰, یکشنبه

طرز تهیه خورشت فسنجون


طرز تهیه خورشت فسنجون:
مواد لازم:
۱ عدد سینه مرغ
۲ پیاز بزرگ
۱ قاشق سیر خرد شده
۵۰۰ گرم رب انار
شکر به میزان دلخواه
نمل و فلفل و زرد چوبه به مقدار کافی‌
ابتدا مرغ رو با یه پیاز و سیر میپزیم و میذاریم کنار. سپس گردو را با آسیاب پودر می‌کنیم. و یه اعداد پیاز رو هم رنده می‌کنیم و به گردو اضافه می‌کنیم. به اندازه ۱-۲ قاشق هم روغن می‌زنیم و با حرارت خیلی‌ کم تفت میدیم تا رنگ گردو تقریبا تیر می‌شه و بوی گردو در میاد. بعد به اندازه ۲-۳ لیوان آب می‌ریزیم و میذاریم با شعله کم جا بیفته. کمی‌ که غلیظ شد بهش رب انار اضافه می‌کنیم و میذاریم حسابی‌ جا بیفته. تقریبا آخرهای کار مرغ رو اضافه می‌کنیم. در این زمان گردو روغن پس میده و خورش غلیظ می‌شه.به خورشت نمک و کمی‌ فلفل می‌زنیم و همینطور شکر.

این حجم مواد برای ۸ نفر کافیست. در ضمن مقدار شکر و نمک و فلفل به دلخواه.
در ضمن این خورشت رو با گوشت قلقلی هم می‌شه درست کرد. که گوشت چرخ کرده رو بهش کمی‌ پیاز رند شده و نمک و فلفل می‌زنیم و کمی‌ ورز میدیم بعد به اندازه یه فندق قلقلی می‌کنیم و چون گوشت خیلی‌ سریع میپزه وسطهای کار به خورشت اضافه می‌کنیم.

هیچ نظری موجود نیست: