۱۳۸۸ اسفند ۲, یکشنبه

ماکارونی با پنیر ریکوتا Pasta with Ricotta cheese



ماکارونی با پنیر ریکوتا
همونطور که میدونین اصل پستا یا همون مکرونی خودمون گوشت نداره، و اکثرا پستا یا ماکارونی رو بعد از جوشوندن با مواد دیگه مثل پنیر مخلوط می‌کنن یه مدل ساده و خوشمزش همین پستا‌ای که می‌خوام بگم:
- ۲۰۰ گرم پاستا
- ۲-۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون
- ۳-۴ عدد گوجه فرنگی‌ تزیینی (چرری تمتو)
- پنیر ریکوتا ( یا پنیر تبریز که کمی‌ خورد شده)
- ۳-۴ قاشق غذا خوری جعفری خورد شده
- ۲-۳ قاشق غذا خوری آب لیمو
- ۳-۴ عدد قارچ خورد شده
- ۳-۴ قاشق غذا خوری پیازچه
اول یه مقدری آب جوش و کمی‌ روغن و نمک رو میذاریم سر چراغ و پستا رو میجوشونیم تا به اندازه دلخواه نرم بشه (اصل پستا اینه که خیلی‌ خیلی‌ نرم نیست) بعد آب کش می‌کنیم
توی یه قابلمه روغن زیتون و پستا  و قارچ رو میریزیم کمی‌ که همزدیم یعنی‌ حدود ۳-۴ دقیقه، زیر گاز رو خاموش کنی‌ سپس بقیه مواد رو اضافه کنین و در آخر هم جعفری.
غذا حاضر است نوش جونتون.
* کسانی‌ که مصرف مکرونی زیاد دارن برای صرفه جوئی در وقت می‌تونن که حجم بیشتری ماکارونی رو بجوشنن و بعد از آب کش کردن اجازه بدن که آبش کاملا کشیده بشه سپس مکرونی رو با روغن زیتون زیاد مخلوط کنن و بریزین توی ظرفهای در داری که هوا بهش نفوذ نمیکنه و به این ترتیب مکرونی رو تا تقریبا ۱۰ روز میشه نگاه داشت و هر بر که لازم داشتین میتونی‌ به مقدار مصرف ازش بردارین و دوباره بذارین توی یخچال.

هیچ نظری موجود نیست: