روش تهیه گوجه فرنگی خشک (sun dried tomatoes):
به چند روش میشه گوجه فرنگی رو خشک کرد:
روش اول:
- گوجهها رو به صورت ورقهای به قطر ۵ میلیمتر میبریم
-درون یه آب کش قرار میدیم و کمی روش فشار میدیم که آب اضافهاش گرفته بشه
- روی یه سینی که تهش دارای سوراخ هست یا آبکش تخت یه لایه میچینیم و روش رو یه توری میکشیم و میگذریم در آفتاب تا خشک بشه
در زمان چیدن قسمت گوشتی گوجه باید به سمت بالا باشه که بهتر آبش خشک بشه
روش دوم:
-فر رو برای ۱۰ دقیقه با درجهٔ ۲۰۰ سانتیگراد گرم میکنیم
-گوجه رو ورقه میکنیم ولی این بار کلفتر از روش قبلی و روی سینی فر میچینیم
- به مدت ۱ساعت تا ۱ ساعت نیم درون فر نگاه میداریم.
روش سوم:
-گوجه رو از وسعت نصف میکنیم
- روی سینی دستگاه خشک کن میچینیم برای چند ساعت میذاریم که دستگاه روشن بمونه زمان موندن در دستگاه به نوع آن بستگی داره پس من فقط میتونم توصیه کنم که هر چند ساعت یه بار بهش سر بزنید. چون اگر بیشتر بمونه گوجه میسوزه و تلخ میشه.
گوجه وقتی که خشک شد نباید خیلی تیره بشه فقط چند درجهی رنگش تیره میشه البته بستگی به رنگ گوجه تازه داره هر چی که گوجه تیره تر باشه در زمان خشک شدن تیره تر میشه.
گوجه خشک شده در غذا بسیار لذیذه به خصوص در ماکارونی و پیتزا میشه گوجهٔ خشک شده رو در یخچال نگاه داشت یا این که :
گوجه رو درون یه ظرف مربای کوچک بریزید تا پر بشه سپس روش رو با روغن زیتون بدون بو بپوشونید و به اندازه یه قاشق چای خوری هم بهش ریحون خشک و کمی نمک اضافه کنید و درش رو خوب ببندین و تا ۲-۳ روز باز نکنید تا روغن کاملا به خورده گوجه بره vowwwwwwwwwww بعدش طعم گوجه فوق العاده میشه.
این مدل گوجه رو میتونین برای مدت طولانی نگاه دارین.
البته بعضیها معتقدن که بهتره تخم گوجه رو گرفت و بعد خشک کرد در این صورت باید گوجه رو کلف تر ورقه کرد.
نکته دیگه این که گوجه باید قرمز و سفت باشه، اگر این نوع گوجه در دسترس نیست باید آب اضافه گوجه رو بعد از این که ورق شد گرفت به این ترتیب که درون آب کش قرار میدیم و کمی فشار میدیم نباید له بشه ولی آب اضافه هم گرفته میشه.
خوب این خیلی به صرفه هست که خودمون این گوجه خشک رو درست کنیم چون اینجا باید کیلویی تقریبا $۳۰ دلار بخریم.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر