با درست کردن تیرامیسو چطورین؟
مواد اولیه:
- ۲ بسته کوچک بیسکویت "لدی فینگر" (یه جور بیسکویت خیلی ترد و شکری هست)
- یک لیوان قهوه دم کشیده
- ۷-۸ قاشق غذا خوری شکر
-۱ بسته خامه ماسکارپونه
-۱ قاشق غذا خوری ایریش کافی (بیلیز) یا اسانس یا شراب
-۱ عدد زردهٔ تخم مرغ
-۱ لیوان پودر کاکائو
-۱قاشق چای خوری اسانس وانیل
-۱ لیوان شکلات خورد شده
طرز تهیه:
*ابتدا باید قهوه رو دم بدیم
*۳-۴ قاشق شکر رو قاطی میکنیم که خیلی تلخ نباشه بد اسانس/آیریش کافی/بیلیز رو اضافه میکنیم.
*زردهٔ تخم مرغ را با ۲ قاشق شکر و وانیل اونقدر میزنیم تا کاملا رنگش روشن میشه و حالت کش دار پیدا میکنه
*خامه ماسکارپونه رو با باقی موندهٔ شکر میزنیم تا شکر حل بشه ولی لازم نیست خیلی بزنیم چون این خامه به خودیه خود خیلی سفت
*مخلوط زردهٔ تخم مرغ و خامه رو با هم قاطی میکنیم
* قهوه آماده رو داخل یه ظرفی ریخته که از بیسکویتهای لدیفینگر بزرگتر باشه (تقریبا ۲ برابر) سپس خیلی سریع و دانه دانه لدی فینگر رو یه غل سریع توی کافه میدیم میگم سریع به این دلیل که این بیسکویت خیلی ترد و سریع مایع رو جذب میکنه و از هم وا میره
*بیسکویت هارو بعد از غلتاندن در قهوه کنار هم توی یه ظرف میچینیم(یک لایه)
*روش رو با مخلوط خامه پودر کاکائو میپوشونیم
*دوباره یه لایه دیگه لدی فینگر مرطوب با کافی و پوشاندن با خامه و پود کاکائو... اینقدر این کار را ادامه میدیم که ظرف پر بشه سپس لایه آخر خامه و پود کاکائو رو میریزیم و در آخر شکلات خورد شده روش پخش میکنیم.
*برای ۲-۳ ساعت میذاریم توی یخچال و سپس تیرامیسو حاضره.
این مواد برای یک ظرف کوچک ۲۰ در ۱۰ سانتیمتر که شکل مستطیل داره کافیه.
در ضمن میتونید شکرش را کمتر کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر