۱۳۸۸ آبان ۲۷, چهارشنبه

سالاد کرفس و سینه مرغ



سالاد مرغ و کرفس:
-۱ لیوان سینهٔ‌ مرغ پخته و خورد شده (باید کامل خورد بشه به اندازه ۲ در ۱ سانتیمیتر ولی‌ له نباید بشه )
-نصف لیوان شیوید خورد شده (تازه یا خشک)
-۲ یا ۳ ساقه کرفس خورد شده به اندازه ۳ سانتیمیتر
-نصف لیوان بادام هندی
-یک چهارم لیوان ماست
-یک چهارم لیوان سوس مایونز
-۲ تا ۳ قاشق آب لیمو
-نمک و فلفل
طرز تهیه:
*مایونز، ماست، نمک، فلفل، آب لیمو، رو با هم مخلوط میکنی‌
*سینه مرغ، کرفس خورد شده، و شیوید رو مخلوط کرده و روش سوس میریزیم و مخلوط می‌کنیم
*بادام هندی رودر مرحله آخر اضافه می‌کنیم حتا میتونیم موقع سرو غذا روش بریزیم چون خیلی‌ سریع آب سوس رو به خودش میکش و لیز و نرم می‌شه.
برای تهیه سوس میتونیم بیشتر از ماست استفاده کنیم و فقط یه مقدار کمی‌ ماینز بزنیم.
من خودم این سالاد رو به عنوان ناهار میخورم چون خیلی‌ مقوی و شکم پر کن هست :) برای کسانی‌ که میخوان رژیم بگیرن فوق العادست. البته این مقدار سالاد برای ۲ نفر کافیست نکنه همش رو یه دفعه بخورین به این هوا که غذا رژیمه ههههه.



۱ نظر:

Anita گفت...

I love cooking and I really enjoyed this part.