۱۳۸۸ آذر ۱۳, جمعه

کوکوی گوشت



کوکوی گوشت
شده یه روزی اصلا حوصله یا وقت آشپزی نداشته باشین دلتون هم نخواد که برین رستوران دقیقا من یه همچین حسی داشتم و خیلی‌ هم گشنم بود یادم اومد که می‌تونم کوکوی گوشت درست کنم خیلی‌ خیلی‌ اسون است اگه دوست داشتین شما هم امتحان کنین.
- گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
-۳ عدد تخم مرغ
-نمک و فلفل
- یه حبه سیر که رنده شده
همهٔ مواد رو با هم مخلوط می‌کنیم حسابی‌ باید هم بزنیم که تخم مرغ و گوشت به خورد هم برن.
یه ماهیتابه رو که توش به اندازه ۲-۳ قاشق غذا خوری روغن مایه ریختیم رو میذاریم روی حرارت ملایم تا گرم بشه بعد مواد رو میریزیم و با ته یه قاشق روش رو صاف می‌کنیم و مواد رو پخش می‌کنیم به طوری که قطر کوکو تقریبا ۱ سانت بشه در ماهیتابه رو میذاریم تا تقریبا ۵-۶ دقیقه که روش سرخ بشه ولی‌ نباید بسوزه بعد روی دیگش رو سرخ می‌کنیم این کوکو خیلی سریع درست می‌شه و خیلی‌ هم خوشمزست.


۳ نظر:

ناشناس گفت...

سلام
دستتون درد نکنه ولی این کوکو یه خورده قدیمی هستش فکر کنم همه اونو بلدن درست کنن. غذا های جدید بزارین.

یه سایت خوب آشپزی کشف کردم که خیلی قشنگ و زیباست. غذاهای جدید هم زیاد داره.
www.malekbanoo.ir

Unknown گفت...

Just a question:
Do u think is the mince meat is enough cooked using your method.

مهسا گفت...

مهسا:
بله! فقط باید سه تا نکته رو رعایت کنید:
1- در ماهی تابه رو باید هنگام پخت ببندید.
2- قطر کوکو از 1 سانت بیشتر نباشه
3- هر دو روی کوکو باید سرخ بشه.
نوش جان