۱۳۸۸ آذر ۳, سه‌شنبه

پیتزا با نان لبنانی



چند شب پیش من مهمون داشتم و برای شام نون لبنانی خریدم، توی خونهٔ ما نون لبنانی اصلا مصرف نمی‌شه و از اون شب هم هنوز چند تایی‌ توی یخچال داشتم، فکر کردم که خوبه باهاشون پیتزا درست کنم.
پیتزای خیلی‌ اسون:
- ۱ عدد نون لبنانی
- ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا
- ۲۰ گرم پنیر فتا (نصف قوطی کبریت)
- ۵ عدد قارچ شسته و هلالی خورد شده
-۳ تا ۴ قاشق غذاخوری خامه (انتخابی)
- ۶ عدد زیتون
- ۶ قاشق غذا خوری سوس گوجه فرنگی‌
- ۳ پره هم گوجه فرنگی‌ خشک که در روغن زیتون خوابیده (sun dried tomatoes)

فر رو روی درجه ۱۸۰ سانتیگراد تنظیم می‌کنیم


نون لبنانی این قبلیت رو داره که ۲ تیکه هست یعنی‌ اینکه قسمت‌های زیر و روی نان از هم جدا میشن برای این پیتزا احتیاج به این داریم که با یه قیچی تمیز این ۲ قسمت رو تا وسط نان از هم جدا کنیم (نان به شکل یه کیسه در میاد که دهانش باز هست). تا حد امکان نباید بذاریم که نون سوراخ یا پاره بشه.
پس از باز کردن دهان نون داخلش خامه و ۱/۳ از پنیر پیتزا رو میریزیم. ۲ دهانه نون رو به روی هم میذاریم.
روی نون رو با سوس گوجه میپوشونیم. ۱/۳ دیگه از پنیر پیتزا رو روش میپاشیم
سپس به خورد کردن بقیه مواد میپردازیم و روی نون میچینیم به طوری که از هر یک از مواد به طور تقریبا مساوی روی نون پخش بشه.
پیتزا رو به مدت ۱۰ دقیقه توی فر که از قبل گرم شده میذاریم، پس از ۱۰ دقیقه پیتزا رو از تو فر در میاریم و ۱/۳ آخر پنیر پیتزا رو روش میپاچیم و کمی‌ نمک و فلفل سیاه و اویشن روش میدیم و برای ۱۰ دقیقه دیگه میذاریم تو فر.
اووووممممممممم چبوی خوبی‌.... پیتزا حاضره، نوش جان
کسانی‌ که در ایران هستن بجای نون لبنانی از نون لواش می‌تونن استفاده کنن به اینترتیب که ۲ عدد نان لواش رو که کناره‌های خمیرش رو کندیم به روی هم قرار میدیم و روی لایه زیری ۱/۳ پنیر و خامه میدیم ودومین نون لواش رو میذاریم روش و بقیه به ترتیب بالا.


۱ نظر:

زهرا گفت...

واااااااااااای من حتماً باید اینو درست کنم. به نظر خیلی خوشمزه میاد ... مخصوصاً ایده خامه در لایه زیری ...دهنم آب افتاد...