۱۳۸۸ آذر ۷, شنبه

سالاد کلسا colsaw salad



سالاد کلسا (کلم)
- ۱/۴ کلم متوسط که شسته شده و کاملا ساطوری شده (من میریزم توی ۱۲۳)
- ۲ عدد هویج متوسط کاملا ساطوری
-۳ شاخه پیازچه ساطوری
- ۴ قاشق خامه
- یک استکان ماست یا سوس مایونز
- ۳ قاشق غذا خوری آب لیمو
- نمک و فلفل
- ۱ قاشق غذا خوری شکر
ابتدا کلم، هویج، پیازچه رو باهم مخلوط می‌کنیم.
خامه، ماست،آب لیمو و نمک و فلفل و شکر رو کاملا مخلوط می‌کنیم تا یک نواخت بشه و شکر حل بشه
سپس سوس رو با مواد دیگر قاطی‌ می‌کنیم و برای تقریبا نیم ساعت میذاریم توی یخچال.
این سالاد باید ته مزه شیرین داشته باشه. همچنین می‌توان از مقدار خیلی‌ کمی‌ کشمش هم استفاده کرد.


۲ نظر:

arezo گفت...

salad noshe jan
mer30 azizam shoma lotf darean
movafag bashi golam

نازمنگولا گفت...

سلام مهسا جونم خوشحالم می خونمت.